Om Wellme

LOVES ORGANIC HEALTHY LOCAL FUNCTIONAL FOODS

Vi på Wellme har tillsammans en bred kunskap inom hälsa & har följt trender & vetenskapliga hälsorön under flera decennier. Detta ligger till grund för vad vi på Wellme har att erbjuda till dig som kund i dag. Vi har fått inspiration ifrån maten kring Medelhavet & andra områden i världen där det finns starkt vetenskapligt stöd för att ha de friskaste människorna som lever längst.
Med ett Hållbarhetsfokus följer vi noga utvecklingen av nya förpackningstyper & dess återvinning för att hitta de alternativ som belastar miljön så lite som möjligt.

MILJÖ & HÅLLBARHET

Material & förpackningar
Vi ser till förpackningens hela Livscykel där både produktionen av förpackningar & hur de tas om hand efter användandet bidrar till den totala miljöpåverkan

Wraps
Våra Wraps är det Perfekta valet för Dig som vill vara Helt Plastfri då de endast är inlindade i papper, samt vår Krispiga nyhet KALE WRAP i Kål efter Säsong, för Minimum Waste & #NOPLASTIC!

Supersallader
Till våra Supersallader använder vi oss av komposterbara boxar i bagasse, en naturlig biprodukt från sockerproduktion. De är biologiskt nedbrytbara & kan med fördel återvinnas i Brännbart. Locket är gjort av återvunnen PET-plast som kan återvinnas & cirkulera många gånger för ett Cirkulärt Kretslopp!

Chia Bowls
Till våra Chia Bowls, Healthy Shots & Smoothies använder vi endast material av återvunnen PET-plast & ECO-Straw som kan återvinnas & cirkulera många gånger för ett Cirkulärt Kretslopp!

KONTAKTA OSS

Josefin Lindroth - VD

josefin@wellme.se

@WELLMEHF

Följ oss i sociala medier & se vad som händer på Wellme i Östermalmshallen!

Vi vill inspirera dig till en hälsosammare livsstil & lägger därför upp matinlägg med färgrik, hälsobringande & anti-inflammatorisk supermat tillsammans med aktuella erbjudanden & nyheter i butiken!

Du hittar oss som @wellmehf på Instagram & Facebook.
Länkar & Gilla-knapp finns längst ned på vår hemsida. Gilla oss gärna!

Gå direkt till vårt Instagram- & Facebook-konto via länkarna nedan & bli inspirerad till ett friskare liv!

WELLME ÖSTERMALMS SALUHALL

Insta & FB @wellmehf

info@wellme.se/jobb@wellme.se

08-663 79 68

SKRÄDDARSYDDA ÖNSKEMÅL?

För Events, Föreläsning & Personal Healthy Shopping

info@wellme.se

SORTIMENT

Insta @maxettosverige.se

inkop@wellme.se

Butiken

Titta igenom vårt sortiment och upptäck våra maträtter och healthy snacks!

Personal healthy shopper

Få grundläggande vägledning och ett skräddarsytt kostupplägg av oss diplomerade kostrådgivare i butiken!